Wie is Carina

Carina Dresschers, geb.10-6-1958 te Heerlen, is van kleins af aan in contact met Engelen en gidsen en zich zéér bewust van haar paranormale en buitenzintuiglijke vermogens. Zij is helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend en soms helderruikend. 
In de loop van haar leven heeft zij zich ontwikkeld tot een paragnostisch medium.

Door haar mediamieke gaven verwoordt zij letterlijk de stemmen van Intelligenties en Lichtwezens, zoals de Engelen en Meesters. 
Sinds haar mystieke lijdenservaringen in 2007 is zij een mystica, een veruit verlicht mens.

Door haar woorden, charisma en uitstraling werden en worden velen tot in het diepst van hun ziel geraakt en verandert in positieve zin, hun bewustzijn en daardoor hun leven.

Carina heeft al 39 jaar (sinds 1979) een zeer drukbezochte zelfstandige praktijk als paragnostisch medium, psychotherapeute en orthomoleculair klinisch psycho-neuro-immunoloog. 

De praktijk heet: Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Zelfbewustzijn® en is gevestigd op de Raadhuisstraat 3, 6447 AP te Merkelbeek (tel. 046-442 53 55). 

Zij heeft een samenwerkingsverband met Mark de Gast, haar echtgenoot en collega, welke werkzaam is als paragnost en paranormaal genezer, liever genoemd: energetisch natuurgeneeskundig therapeut en tevens oorkaarsen-therapeut. Verder is Mark alfatrainer en hypnotherapeut.

Mark is o.a.gespecialiseerd in de Aarden en Afsluiten Methode welke Carina in 1995 rechtstreeks doorkreeg van Haar Geestelijke Begeleiders.

Deze methode heeft sindsdien 2 toevoegingen gekregen, wederom aangereikt door de Begeleiders van Carina en is positief levensveranderd. In 3 a 4 sessies leert Mark hoe u deze methode kunt toe te passen. Want wij ont-aarden iedere nacht en dienen ons derhalve iedere ochtend te aarden en positief af te sluiten. Zeker in deze tijden.