Werkervaring

In mijn praktijk praktiseer ik Paragnostisch mediumschap, Psychotherapie en Orthomoleculaire klinische PNI Geneeskunde.
Tevens gaf ik tot 2014 evenementen,gebedsdiensten, trainingen en workshops aan particulieren en bedrijven in binnen en buitenland.

Enkel de Gebed-en meditatie avond op Goede Vrijdag voor Pasen, geef ik nog ieder jaar, als bijeenkomst waar iedereen welkom is.

1979 - heden: Praktiseer in zelfstandige praktijk.
1979 - 1990:  Public Relations voor NFPN verricht.
1979 - 2012: Gaf Kerst en Engelmeditaties waarvan de opbrengst altijd naar een kinderdoel ging via mijn stichting.
1980 - 2012: Gaf cursussen, workshops, na- en bijscholingen aan particulieren, bedrijven en
                  Masterclasses aan collegae.
1993 - 2014: Werkte als directrice en docente aan eigen school (nu academie).
2002 - 2012: Organiseerde en presenteerde voor Nederland Wereld Engelen Dag.
2012- heden: Jaarlijkse gebed-en meditatie avond op Goede Vrijdag.

Al het geld wat ik en mijn team en de engelenvrienden (de donateurs) belangenloos bijeen brengen Stichting Engelenwerk, is bedoeld om rechtstreeks anderen te ondersteunen, m.n. kinderen. Sinds december 2017 steunen wij de non-profit organisatie "Engele van Zitterd-Gelaen". Een prachtig en waardevol inititiatief.