De Spirituele Doop is bedoeld voor babys, kinderen én volwassenen. Welke d.m.v. deze plechtigheid worden toegewijd aan God-Vader-Moeder en de Engelen ter ondersteuning op hun levenspad.

Deze krachtige en belangrijke ceremonie biedt bescherming en hulp in spirituele groei.
Dopen is letterlijk: OPNIEUW BEGINNEN MET ZEGEN. Nieuw positief karma.
UNIEK: iedere ceremonie is uniek en op maat gemaakt. Carina maakt gebruik van o.a. numerologie en berekent de juiste datum, wat uw persoonlijkheids- en wezensgetallen zijn, wat uw  naam betekent en legt ook uit wat dit allemaal betekent.

U ontvangt als aandenken en bewijs van deze doopplechtigheid een mooie oorkonde.
U kunt kiezen tussen een besloten doopplechtigheid of een plechtigheid met uw gasten.
Deze plechtigheid duurt gemiddeld anderhalf uur op een door u te kiezen geschikte locatie, binnen een straal van max. 100 km !

De kosten van dit prachtige ritueel, inclusief voorbereidend gesprek, over deze spirituele doop én alle voorbereidingen én alle benodigde materialen, bedragen incl.21% BTW € 275.-
(exclusief reiskosten a 25 eurocent p/km).
Er gaat een gedeelte van dit bedrag naar Stichting Engelenwerk

Belangrijk:
Aan de doopplechtigheid, gaat ruim van te voren eerst een uitgebreid gesprek met Carina vooraf.
De kosten van dit gesprek bedragen € 75.-
Indien u hierna besluit tot de plechtigheid, worden deze gesprekskosten in mindering van het totaal bedrag van € 275.- gebracht en is het restbedrag dan nog € 200.- welke van te voren te voldoen is.

Aanmelding en informatie:

e-mail: stichting-engelenwerk@live.nl
Zie hier foto 's van een doop. Zie voor meerdere foto's het foto album.