Carina Dresschers, geb.10-6-1958 te Heerlen, is van kleins af aan in contact met Engelen en gidsen en zich zéér bewust van haar paranormale en buitenzintuiglijke vermogens. Zij is helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend en soms helderruikend. 
In de loop van haar leven heeft zij zich ontwikkeld tot een paragnostisch medium, inmiddels is zij een Mystica.

Door haar mediamieke gaven verwoordt zij letterlijk de stemmen van Intelligenties en Lichtwezens, zoals de Engelen en Meesters. 
Sinds haar mystieke lijdenservaringen in 2007 is zij een mystica, een verlicht mens.

Door haar woorden, charisma en uitstraling werden en worden velen tot in het diepst van hun ziel geraakt en verandert in positieve zin, hun bewustzijn en daardoor hun leven.

Carina heeft 40 jaar (van 1979 tot 19 juli 2019 ) een zeer drukbezochte zelfstandige praktijk gevoerd; zij was werkzaam als paragnostisch medium, psychotherapeute en orthomoleculair klinisch psycho-neuro-immunologe. Zij is sinds juli 2019 met vervroegd pensioen, mede door haar gezondheidstoestand. 

De praktijk heette: Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Zelfbewustzijn®. 

Zij had een samenwerkingsverband met Mark de Gast, haar echtgenoot en collega. Mark was werkzam als paragnost en paranormaal genezer, liever genoemd: Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut  en tevens oorkaarsen-therapeut. Mark was ook werkzaam als alfatrainer en hypnotherapeut. Verder was hij lymfe-drainage en bindweefsel therapeut. Ook Mark is sinds 2019 met pensioen. 

Mark was o.a.gespecialiseerd in de Aarden en Afsluiten Methode welke Carina in 1995 rechtstreeks doorkreeg van Haar Geestelijke Begeleiders.
Deze methode is door Mark op CD gezet ( Aarden en afsluiten cd kunt u bestellen bij ons, zie zijbalk), zodat u thuis kunt leren hoe deze methode toe te passen. U leert heel snel om in 7 in- en uitademingen u te aarden en positief af te sluiten. Een zegen in deze drukke, ontaarde tijd!