Hier vindt u gebeden om uw persoonlijke beschermengel aan te roepen.
Ook om Aartsengelen en Aardengelen aan te roepen.

Door u iedere dag met uw persoonlijke beschermengel en andere engelen en aarts-en aard engelen te verbinden, ontvangt u vanuit dit verhoogde bewustzijn en deze energetische verbinding, leiding, hulp, inspiratie, heling en wat u maar nodig heeft.
De engelen zijn geschapen om ons mensen te begeleiden en te helpen op ons levenspad.

Zij zijn ontelbaar in hoeveelheid en 24 uur per dag iedere minuut en iedere seconde onaflaatbaar aanwezig en beschikbaar.
Er is maar één voorwaarde: wij moeten hun vragen om hulp! Omdat wij de creator van ons leven zijn, dus door onze eigen wil en schepping onze weg bepalen, mogen engelen en aartsengelen maar in zéér zeldzame gevallen ingrijpen als wij mensen niet om hun hulp gevraagd hebben.
Daarentegen: door iedere dag hun hulp te vragen, in het ochtend-en avondgebed, geven wij toestemming voor interventie waar en wanneer dat maar nodig is.

Engelen zijn niet gebonden aan onze drie-dimensionale realiteit en kunnen gebruik maken van alle structuren die maar op aarde en om de aarde en in het machtige universum aanwezig zijn. Zó kunnen zij voor ons wonderen verrichten.
Start dus iedere ochtend minstens met het gebed tot uw persoonlijke engel en ervaar hoe uw dag en leven anders, beter, makkelijker en bewuster, zal verlopen!

Ik wens u engelenvleugels en bewuste nabijheid, om u en uw geliefden heen.
In liefde,
Carina.