Hier volgt informatie over WED 2006 die ik heb mogen ontvangen en doorgeven.

Wereld Engelen Dag 1 oktober 2006.

Thema: VRIENDSCHAP.

Samenwerkingsverband tussen Aardengel Lapis Lazuli en Aartsengel Chamuël.

Carina mocht begin september 2006 weer doorkrijgen van haar Begeleiders welke Aardengel en waar deze dit jaar voor WED zou indalen.
Het is Aardengel Lapis Lazuli en Hij is ingedaald in Afghanistan in de nacht van 29 op 30 september.
Lapis Lazuli is de Aardengel van Vriendschap en werkt samen met H. Aartsengel Chamuël welke alle relaties beheert.
Vriendschap is het Thema van WED 2006.
Aardengel Lapis Lazuli heeft een blauw gouden energie en deze werkt als sterkste op het keelchakra, chakra 5.
Versterkt de Wil, de goedheid, hulpvaardigheid en zorgzaamheid en beschermt tegen slechte invloeden. Deze Aardengel energie maakt rustig en kalm op een plezierige manier, helpt ons onszelf makkelijker en rustiger te uiten.
Geeft kracht en moed.
Iedereen wordt gezegend met deze genoemde eigenschappen, maar speciaal diegenen die zich overspannen en depressief voelen zullen nieuwe levensmoed en energie ervaren.

Aardengel Lapis Lazuli helpt ons om duidelijk naar onze eigen mogelijkheden te kijken, deze te kunnen zien en te gebruiken, als we daar open voor staan.
Wij zullen meer zelfvertrouwen en kalmte ervaren in onszelf en ons leven onder invloed van Zijn energie. In het oude Egypte werd de steen Lapis Lazuli als Heilig beschouwd en Steen des Hemels genoemd.
Een Aardengel kiest altijd een naam van een edel of halfedelsteen om Zijn energie aan ons kenbaar te maken EN omdat Hij letterlijk in het gesteente van de planeet aarde indaalt.
Een Aardengel heeft tot taak God in de Materie te brengen.
Nu in het verlichtingsproces, om de aarde als planeet en alles wat er op leeft; de mineralen,de planten de dieren, de mensen en alle elementen OOK tot verlichting te helpen komen.

Aartsengel Chamuël heeft een roz-oranje energie welke als je Haar aanroept Zij rechtstreeks in je hart, chakra 4, brengt, om hartenpijn (ook vanuit vorige levens) te helen en je te helpen je hart open te stellen voor de universele liefde: het Christusbewustzijn.
Het kunnen toelaten van de liefde vanuit de Bron en vanuit je ziel naar anderen en naar alles, dus eenheidsbewustzijn ervaren.
Evenals het kunnen toelaten van de liefde die je van anderen en alles wat leeft ontvangt en hier innig dankbaar voor zijn. Deze dankbaarheid laat je liefdesvermogen krachtig en snel groeien.

Op W.E.D. hebben we in het Aardengel-steenaanbiddingsritueel deze Heilige en Liefdevolle en Vriendelijke Energie van het samenwerkingsverbond van de Heilige Aardengel Lapis Lazuli en de Heilige Aartsengel Chamuël ervaren. Iedereen mocht om de beurt een halfedelsteen Lapis Lazuli vasthouden en eerbiedig 3x zijn eigen naam uitspreken (in stilte) en 1x de naam van de Aardengel uitspraken(in stilte).
Hiermee verbond iedereen zich met de energie van deze missie van de Aardengel en de Aartsengel en kregen heling EN gaven onze energie en ons bewustzijn aan de missie.
Zo dienen we Het Goddelijke Plan.
Daarna stak een ieder een kaarsje aan en ging terug zitten op zijn plek om te mediteren.
Dit hele gebeuren werd door Carina verbaal en door Linda Klinkers muzikaal begeleidt.
Hierna volgde een door Carina geleide meditatie over het samenwerkingsverbond van deze Engelen uit de Hoogste Hiërarchieën van de Spirituele en de Materialisatie stroom.