Hoofdstukken

Wereld Engelen Dag werd altijd gehouden op een zondag in oktober.
Het was een gevraagd evenement door de Engelen zelf en betrof een cyclus van 2001 t/m 2012, een belangrijke tijd naar verlichting toe.
Over de hele wereld werd in heel veel landen ieder jaar een wereld engelen dag gehouden.
Ik mocht dit vanaf 2002 organiseren en presenteren, dit was een opdracht van mijn Begeleiders.
En samen met een geweldig en groot team aan vrijwilligers, is dit mogelijk geweest voor mij als paragnostisch engelen medium, om deze dag te kunnen presenteren als een kanaal voor de mensen die deelnamen.
De laatste, de cyclus complementerende keer, werd 7 oktober 2012 gehouden!

De doelstelling van Wereld Engelen Dag was:
het bewust in contact treden met de Engelen en Hun liefde, nabijheid en heling voor ons ervaren.

Hier vind u alle informatie over de Nederlandse Wereld Engelen Dag.

Jaargetal van WEDNaam van de Aardengelsamenwerkings verband met AartsengelPlaats van indalen op aardeThema WED
1 2001 Jaspis Allen

London Engelenenergie
2 2002 Jade Allen Kashmir Engelencontact
3 2003 Robijn Allen Berlijn Hartsenergie
4 2004 Kristal H.A. Jophiël Kaukasus Bezieling
5 2005 Malachiet H.A. Rafaël en Chamuël Chili Heling en genezing
6 2006 Lapis Lazuli Chamuël Afghanistan Vriendschap
7 2007 Toermalijn Michael Brazilië Goedheid en bescherming
8 2008 Seleniet Gabriel Amerika Zuivering en zuiverheid
9 2009 Aquamarijn Haniël Nigeria Afrika Bewustzijn (dus ont-wik-kelen)
10  2010  Ioliet  Zadkiël  Sri Lanka  Overgave
11 2011 Charoiet Jophiël Siberië Devotie
12 2012 Charoiet Jophiël en Metatron de totale aarde DEVOTIE & VERLICHTING

Vanaf 2004 heb ik stichting Engelenwerk opgericht en daar kwam op een gegeven moment ook een website bij.

Vanaf de Wereld Engelen Dag 2005 is er informatie over mijn evenementen op de site gezet.

Hier vind u uitleg over de thema's en de aartsengel en aardengel behorende bij die betreffende WED.