Aankondiging in Paravisie

In de onderstaande pdf bestanden kunt u de aankondiging in de Paravisie lezen.
klik aan pagina 1 of pagina 2.

Pagina 1 - Pagina2

Op mijn dag agenda staat een paragnostisch consult. Ik haal een jonge man op in de wachtkamer en samen met een begeleider, komt hij binnen in mijn praktijkruimte. Hij stelt de ander voor als zijn persoonlijke assistent en of die erbij mag zijn. Geen probleem. Ik laat ze beiden aarden en openstellen voor mij en mijn Begeleiders. De man is helemaal afgesloten en ik zie en voel als ik mij op hem instel, alleen maar verdriet en pijn. Mij overspoelt een enorm gevoel van onmacht in gevecht met macht. Maar de onmacht overheerst. Ik spreek dit uit en de man kijkt mij verbijsterd aan. Dan vraagt hij zijn assistent die ijverig notuleert, om in de wachtkamer op hem te wachten.

Daarna zegt hij: “ u raakt de spijker op zijn kop. Ik dacht dat niemand mij lezen kon. Maar zo is het, ik weet niet meer verder met mijn leven.” Helderziend-wetend en -voelend ontvang ik enorm veel informatie. Het is net alsof een sluis is opengezet. Ik zie onvoorstelbare rijkdom, ik zie hem aan de top van hiërarchie van meerdere grote bedrijven en dat veel mensen afhankelijk zijn van hem. Ik zie echtscheidingen en meerdere kinderen waarmee hij nauwelijks contact heeft. Terwijl ik mijn waarnemingen uitspreek zakt de man steeds meer in en uiteindelijk huilt hij vanuit een peilloos verdriet. Hij verteld miljardair te zijn en al zijn doelstellingen zakelijk te hebben bereikt, maar nooit bevrediging en rust te hebben gevonden. Toen bedacht hij om zijn bedrijven te verkopen en een privé eiland te kopen en daar zijn toevluchtoord te creëren. Zo geschiedde. Maar nadat het eiland helemaal aangepast was aan zijn wensen, wilde zijn vierde vrouw niet mee om daar als een soort kluizenaar te wonen. Echtscheiding nummer vier was een feit en hij zag hun zoontje van twee ook niet meer. Na een paar maanden raakte hij in een diepe depressie. Alcohol, medicatie, drugs en vrouwen, yoga en wat als niet, boden geen soelaas voor zijn emotionele pijn. Hij bezocht meerdere mediums die het geweldig vonden door hem opgezocht te zijn, maar hem niet lezen konden en geen uitweg konden bieden. Ik prikte nu door zijn maskers heen. Voor mij zat een, voor mij onvoorstelbaar, rijk mens, die ik de armste vond en wie ik diep te doen had. Hij vroeg: "Wat moet ik toch doen? Opnieuw bedrijven kopen en geld maken, want dáár ben ik goed in.” Ik vroeg hem wanneer hij voor het laatste écht blij was geweest? "Toen mijn jongste zoontje werd geboren, dat voelde als een nieuw begin. Maar meteen diezelfde dag gebeurde er iets en moest ik werken. Dat is nu ruim drie jaar geleden." “Wil je leren contact met echte rust en vreugde te maken en jezelf te vinden”, vroeg ik. “Hoe dan? ": vroeg hij. Ik bracht hem met zijn beschermengel in contact en bad het gebed. Hij huilde stille tranen maar werd steeds rustiger. Dit had hij nog nooit ervaren! Ik voorspelde: dat als hij naar zijn ziel en engel zou luisteren, hij een geheel onverwachte levensweg zou gaan bewandelen en veel vreugde zou creëren, voor zichzelf en anderen...
We hielden contact en in het diepste geheim kwam hij naar mijn toenmalige wereld engelendag, met zijn assistent en beveiligers. Niemand wist het, alleen mijn man en ikzelf, zelfs mijn team niet, om ongewenste media aandacht te vermijden. Die dag vond de definitieve omkeer plaats.
In het daarop volgende consult legde ik uit: dat hij met zijn speciale vermogens om materie en geld te creëren, deze zou kunnen gebruiken om de allerarmsten onder ons, zonder uitzicht op een betere toekomst, kon helpen op ontelbare manieren. Zo geschiede en geschied. Hij heeft geleerd te luisteren en samen te werken met zijn engel. Achter de schermen, ongezien door de media, verricht hij letterlijk wonderen in het leven van velen, die een helpende hand nodig hebben.