Aankondiging in Paravisie

In de onderstaande pdf bestanden kunt u de aankondiging in de Paravisie lezen.
klik aan pagina 1 of pagina 2.

Pagina 1 - Pagina2

Vriendschap.
Dit was het thema van Wereldengelendag 2006 welke ik als engelenmedium presenteerde. Na een geweldige dag vol bijzondere gebeurtenissen, kwam ik moe maar voldaan thuis.
De telefoonbeantwoorder liet een boodschap horen: "Ik was op de engelendag en Chamuël heeft mij iets duidelijk gemaakt, daarom ben ik thuis weggegaan. Ik ben aan zee in een pension, dan weet u ervan, maar thuis mogen ze niet weten waar ik ben..."
Ik schrok, hoe kon Wereldengelendag dit bewerkstelligd hebben? In het telefoongesprek dat volgde met deze mevrouw, hoorde ik dat zij zich al vele jaren het ongewaardeerde huishoudsloofje van echtgenoot en haar 2 tieners voelde. Bij thuiskomt, was het huis weer een bende. Toen hoorde zij een stem die zei: "Je wilt met iedereen vriendje zijn, maar je bent het niet meer met jezelf". Daarop schreef zij een kort briefje aan man en kinderen, pakte een weekendtas en verdween met de gedachte: "Mis mij maar eens, misschien waarderen jullie mij dan."

Na het telefoongesprek wachtte mij de vervelende taak deze echtgenoot te bellen en te vertellen dat zijn vrouw wegens bovenstaande reden weg was en via mij hem wilde laten weten dat het goed met haar ging.
De man ontplofte! Wat? Zijn vrouw ging naar die onzin en dan liep ze ook nog weg! Nou met mij was toch zeker iets mis, ik had haar vast beïnvloed.
Iedere dag mailde deze vrouw mij en iedere dag belde deze man mij. Ongevraagd zat ik er tussen in, maar mijn Begeleiders zeiden: "Rustig blijven, het komt goed".
Na 5 dagen schold de man niet meer maar huilde en smeekte mij om contact met zijn vrouw. Zij kwam naar huis en ze kwamen in relatietherapie bij mij. Vooral voor hem een zeer grote stap en dan ook nog bij een "engelenvrouw". Maar hij kwam en ze werkten samen heel hard. Ook de 2 pubers werden bij sommige sessies betrokken; zo leerde ik het gezin te onderhandelen en voor een ieder effectieve en constructieve gezins- en huishoudelijke afspraken te maken.
De vrouw, de relatie en het gezin bloeiden op. De vrouw bad iedere dag tot de HA Chamuël om hun te helpen de relatie en het gezin te helen.
De Heilige Aartsengel Chamuël heerst over ALLE relaties en betrekkingen en geeft ons de kracht ons uit iedere vorm van gevangenschap te bevrijden. Zij helpt ons te ontrukken uit de ijzeren greep van gevoelens, angsten, zorgen en zwaarte. En geeft er liefde, vrede, vertrouwen en vriendschap voor in de plaats.
Vriendschap met een ander begint met vriendschap met jezelf. Liefde in een relatie berust op een bijzondere vriendschap met je partner. Want alles wat ons bindt met de partner wordt minder naar mate we ouder worden, maar vriendschap blijft over, ook als er bijvoorbeeld geen sexualiteit meer is.
Na ongeveer 1 jaar liep de relatietherapie ten einde. Beide partners bedankten mij heel hartelijk.
De vrouw zei: " wat heeft de engelendag en het contact met Aartsengel Chamuël veel in beweging gezet, zelfs jou op ons pad gebracht Carina. Wat is er veel positief veranderd in mij en mijn leven. Engelencontact is nu een dagelijkse behoefte voor mij, dank je wel hiervoor."
De man zei: " Ik heb niets met engelen, ik weet niet eens of ze echt bestaan, maar ik ben toch blij dat dit allemaal gebeurd is, want bijna was ik jou, mijn vrouw kwijt geraakt en jij bent een engel voor mij".
We moesten alle 3 hartelijk lachen en terwijl ze mijn praktijkruimte uitliepen zag ik de prachtige zacht roze-oranje energie van de heilige Aartsengel Chamuël om het echtpaar heen.