Aankondiging in Paravisie

In de onderstaande pdf bestanden kunt u de aankondiging in de Paravisie lezen.
klik aan pagina 1 of pagina 2.

Pagina 1 - Pagina2

Ik ben voor het eerst in mijn leven OMA geworden! (14-4-2014) Wat een genade, wat een wonder, daar oma of opa worden bepaald niet vanzelfsprekend in het leven is, maar een super cadeau van je kinderen.

Helaas ging dit niet van een leien dakje, de komst van mijn kleinzoon... Mijn schoondochter, die voor mij voelt alsof ze een eigen kind van mij is, was gisteren ongeveer 38 weken zwanger, dus nog even, dachten we. Van het weekend voelde ze zich niet lekker, vooral in haar bovenbuik. Nu lag de baby in stuit en ze zou daarom in het ziekenhuis moeten bevallen, als het even kon een natuurlijk bevalling, dus misschien lag het daaraan.

Maar gisteren voelde zij zich na een beroerde nacht helemaal niet goed. Naar het ziekenhuis. Na bloedonderzoek bleek zij te lijden aan het HELLP syndroom; een zwangerschapscomplicatie die levensbedreigend voor de moeder kan zijn; er treedt leverfalen op en daarna steeds meer orgaanfalen. Hieraan kan de moeder overlijden en de enige remedie is dat de baby geboren moet worden. Gisterenmiddag was ik bij mijn schoonheidsspecialiste. Normaliter zet ik tijdens die behandeling mijn gsm uit, maar er werd mij gezegd door mijn Begeleiders:"Laat hem aanstaan, op trillen, als er iets met je schoondochter zou zijn dan kunnen ze je bereiken". Toen mijn behandeling klaar was, hoorden we de telefoon. Omdat ik te laat opnam, kreeg ik een bericht van mijn zoon: bij zijn vrouw was het HELLPsyndroom gediagnosticeerd, er moest een spoedkeizersnede plaatsvinden. PANIEK!

Meteen naar huis, om spullen te halen voor mijn zoon en dan naar het ziekenhuis. Ik reed zo hard het toegestaan was en was vreselijk bang... ik bad: "lieve God Vader en Moeder ik draag mijn schoondochter en mijn kleinzoon op aan uw bescherming en heling, houdt hen in uw hand, daar zijn ze veilig en beschermd.
Heilige aarstengel Rafaël met uw leger van helings-engelen, schaar u rondom moeder en kind.
Laat alle handen die hun aanraken door God geleid zijn.
Geliefde Begeleiders ik stuur u nu naar hen toe voor bijstand en steun ook mijn zoon."

Terwijl ik reed én vurig bad, de Hemelen bestormde, werd ik opeens héél rustig. Ik voelde vertrouwen in de wetenschap dat NIEMAND beter voor mijn schoondochter en haar kind zorgen kan, dan God Vader en Moeder en de Engelen.
Al biddend arriveerde ik bij het ziekenhuis en vernam dat zij nét op weg naar de operatiekamer waren. " Kan ik haar niet nog even een kusje geven?" bedelde ik. Een lieve zuster regelde dat en nog net op de valreep naar de o.k., kon ik haar en mijn zoon nog kussen en zeggen: "alles komt goed, de engelen zijn bij je, heb vertrouwen." Tijdens de operatie bad ik de esoterische rozenkrans, vol overgave dat ik gehoord werd en verhoord zou worden. Ik voelde exact wanneer mijn kleinkind geboren werd...

Even later kwam mijn zoon met zijn zoon, terug op de afdeling. Tranen van geluk en opluchting en hij was nu papa en ik oma! Met mijn schoondochter was alles goed gegaan, na het sluiten van de wond zou ze terug naar de kamer mogen. Natuurlijk zal zij nog moeten herstellen, maar ook dat komt vast goed.

Ontroerd was ik getuige van het verzorgen van de baby, die mij in gedachte vertelde het even niet te begrijpen. Hij huilde klagelijk.
Ik legde hem uit wat er gebeurd was en dat papa er was en mama zo weer zou komen. Dat hij welkom op de aarde is en dat wij met zijn allen van hem houden en er altijd voor hem zullen zijn. Welkom kleinzoon! Hij werd helemaal rustig en kalm, deed zijn oogjes open.

Wat een vreugde toen de moeder werd binnengereden. Wat was en is ze dapper! Voor dit wonder en deze bijstand zijn eigenlijk geen woorden te vinden.

Vanmorgen bij het altaartje in mijn eetkamer zag ik dat de noveenkaars, (een door mij gezegende kaars van stichting Engelenwerk met de tekst: "Je bent nooit alleen, er is altijd een Engel om je heen"), HELEMAAL was opgebrand...
Deze kaars hadden mijn man en ik 2 dagen geleden, opgedragen aan een goede bevalling. Normaliter branden deze kaarsen ruim 9 dagen! Nu was de kaars al op. Zó hard hebben de engelen gewerkt en wij met zijn allen de hemelen bestormd.
Dank dank dank God Vader en Moeder en Rafaël, alle Engelen en Begeleiders!