Aankondiging in Paravisie

In de onderstaande pdf bestanden kunt u de aankondiging in de Paravisie lezen.
klik aan pagina 1 of pagina 2.

Pagina 1 - Pagina2

Wat een geluk dat een engel nooit a.t.v.-dagen, geen vakantie of weekendverlof kent!
Pff, dan had ik een groot probleem aan de hand. Als ik stil sta hoe vaak ik hulp of bijstand of raad of energie of heling of ondersteuning of wat dan ook aan mijn engel vraag, dan is dat tientallen keren per dag! Het is vaak een automatisme om met Ismaël mijn beschermengel te praten en Hem iets te vragen.

Of ik nu met een pan soep de keldertrap af moet lopen en dan vraag: "help me om veilig beneden te komen"
of op mijn electrofiets naar de winkel rijdt en vraag: "help me en bescherm mij in het verkeer"
of een akkefietje over een onjuiste factuur met een bedrijf heb en vraag: "help mij dit op te lossen"... de lijst is oneindig.
En altijd, altijd is Hij er en altijd komt er hoe dan ook hulp of een oplossing, soms geheel onverwacht maar altijd briljant.

Wat dan ook belangrijk is dat ik Hem erna vurig dank voor zijn aanwezigheid en bijstand.

Iedere dag begint voor mij met het aarden en afsluiten, (dit is mij door mijn Begeleiders geleerd in 1995) , hieraan zal ik een volgende column wijden.
En meteen hierop volgend bid ik het ochtendgebed tot mijn beschermengel.
Dit gebed heeft, in fases en stappen, mijn engel mij doorgegeven en is niet alleen voor mij bedoeld, maar voor iedereen die dat graag wil, om contact te maken met zijn eigen beschermengel.

Dit gebed luidt:
Lieve Beschermengel, mij toegewezen door de Goedheid van De Bron.
Stap nu in mijn aura en wees mij nabij....(adem diep in en ervaar Zijn nabijheid)
Leid mij, help mij, inspireer mij, heel mij en bescherm mij.
Gij die mijn Diepste Wezen kent, ik vraag u: help mij mijn Diepste Wezen; mijn Hogere Zelf te kennen, te voelen, te gehoorzamen en te leven.
Help mij de beste versie van mijzelf te zijn, ten bate van mijzelf en anderen.
Help mij drager te zijn van het Christusbewustzijn en de Christus energie uit te stralen.
Verlicht mijn geest, mijn hart, mijn lichaam en mijn pad, en scherm mijn aura af.


Hierna roep ik nog een paar Aartsengelen aan en bidt de esoterische gebeden (u vindt ze allen op mijn site) en dán pas begint mijn dag. Om zo de dag met engelenbijstand én gericht op Het Licht van God Vader en Moeder te beginnen, is een heel ander begin van de dag; vol rust en vreugde en overgave. Heerlijk!

Probeer het zelf maar eens. Onthoud dat alles een beetje oefening en tijd vraagt. Hoe vaker je bewust met je eigen engel of andere engelen in contact bent, hoe meer je leert hoe makkelijk dit is om te doen, een volstrekt natuurlijk iets. En dat natuurlijke bijna vanzelfsprekende, komt omdat wij onze engel al in de baarmoedertijd bij ons hebben gehad, sterker nog; nog vóórdat de moeder in verwachting is, is de ziel van het ongeboren kind al in haar aura. En waar een ziel is, is ook een engel. Waar een mens is, is ook een engel. Dat zijn Goddelijke wetten, dat is God’s zorg voor ons. Dus ieder kind is zich nog bewust van zijn eigen engel. Hoe vaak ik niet heb meegemaakt als ik met regressie via hypnotherapie met iemand werk en diegene terug laat gaan in de tijd naar zijn peuterjaren en vraag: is er iemand bij je? En die persoon niet zegt: ja, mama of papa, maar ja, mijn engel...
Dus vraag je engel je te helpen, Hij is er voor je, 24 uur per dag. En het vóór en mét jou aan het werk te zijn, wordt Hem nooit te veel. Gelukkig kennen Engelen geen burn-out, alleen oneindige liefdevolle creatieve energie en het met jou in contact zijn, is het aller aller liefste wat jouw beschermengel doet.