Aankondiging in Paravisie

In de onderstaande pdf bestanden kunt u de aankondiging in de Paravisie lezen.
klik aan pagina 1 of pagina 2.

Pagina 1 - Pagina2

Inmiddels ben ik rijk gezegend met twee allerschattigste kleinkinderen, een jongetje van drie en een meisje van één jaar.
Al voor de geboorte van mijn kleinzoon Senn, wilde ik oppas oma zijn.
Senn kwam dan aan het einde van de middag en sliep ook bij ons. Zo begon de volgende oppas dag rustig voor oma en Senn én hadden papa en mama ook even een avondje voor elkaar.
Mijn hele levenlang speelt mijn lijf, mijn gezondheid, mijn gewicht, veel ziekzijn, een grote en zeer bepalende rol.
Van klein kind af aan bepaalt mijn vaak gebrekkige gezondheid mijn leven. Met als gevolg dat ik vaak niet mee kon doen met de rest, met anderen, met leuke gebeurtenissen, met sportieve evenementen. Want dan was ik weer eens ziek en lag in bed, terwijl het leven voor anderen in mijn ogen gewoon lekker door ging.
Zoals te begrijpen, is dit frustrerend. En ik haatte mijn lichaam voor alle keren dat het roet in het eten gooide. In mijn hoofd kon en kan ik alles, maar mijn lijf denkt daar duidelijk anders over.
Na ook nog eens aangereden te zijn in 2002, heb ik vele buikoperaties moeten ondergaan en veel lijden ervaren.
Steeds maanden moeten revalideren, letterlijk opnieuw moeten leren eten en drinken en bewegen.
En dan draait alles enkel om basale zaken en staat je wereld stil. Kun je niet meedoen. Mijn energie is sindsdien fysiek beperkt.
En als ik niet gebruik zou maken van de complementaire geneeswijzen zoals de energetische en de orthomoleculaire geneeskunde én niet zo’n sterke geestkracht zou hebben en engelenhulp, zou ik er hoogstwaarschijnlijk al lang niet meer zijn. En zeker niet meer aan het werk kunnen zijn in mijn praktijk.

Ik heb een energie beperking en altijd wel ergens pijn, ook door de vele verklevingen in mijn buik na vele buikwandbreuken. Ik heb leren leven met een middenrifprothese en buikwandprothese, maar makkelijk was en is het niet.
Het oppassen was lichamelijk zwaar voor mij, maar bracht me enorm veel vreugde door het samenzijn met mijn geliefde kleinzoon. Een sterke band werd tussen ons gevormd doordat ik hem vanaf een paar weken na zijn geboorte heb verzorgd.
Toen werd vorig jaar kleindochter Gwen geboren en liep ik al heel snel weer tegen mijn fysieke beperkingen op. Het was te zwaar voor mij om voor 2 kleintjes te zorgen. Tot mijn grote spijt moest ik de verzorging van Gwen staken.

Omdat Senn uiteraard steeds groter en zwaarder word, viel het tillen met mijn zwakke buikwand en mijn pijnlijke gewrichten, me steeds zwaarder. Maar vasthoudend als ik ben, hield ik vol. Ik wilde het zó graag blijven volbrengen, ook om mijn zoon en schoondochter te helpen.
Tot de pijn te onverdraaglijk werd en ik tot mijn grote verdriet moest staken als oppas oma.

Om dit verdriet, deze onmacht, van wel willen maar niet kunnen, te verwerken, bid ik het volgende gebed wat de engelen mij geleerd hebben rondom het thema overgave. Het over-geven aan wat is, of je dat wilt of niet.
Hiervoor worden een aartsengel en een aardengel aangeroepen.

Gebed:
Heilige Aartsengel Zadkiël en Heilige Aardengel ioliet, schenk mij OVERGAVE:
-overgave om de strijd te staken zodat vrede in en om mij kan ontstaan
-overgave om te aanvaarden wat niet veranderd kan worden, maar geaccepteerd dient te zijn
-overgave van zuivere dienstbaarheid aan de Bron en het Godsplan.

Dit gebed heeft mij vele malen geholpen en sinds ik het met wereld engelen dag 2010 aan de deelnemers heb gegeven, heb ik vele reacties mogen ontvangen van mensen die zo dankbaar waren eindelijk de strijd met wie of wat dan ook te hebben kunnen staken. En nu innerlijke vrede en rust ervoeren door overgave.
Met dank aan onze beste vrienden de engelen.