Aankondiging in Paravisie

In de onderstaande pdf bestanden kunt u de aankondiging in de Paravisie lezen.
klik aan pagina 1 of pagina 2.

Pagina 1 - Pagina2

22e column: Machteloosheid

Inmiddels ben ik rijk gezegend met twee allerschattigste kleinkinderen, een jongetje van drie en een meisje van één jaar.
Al voor de geboorte van mijn kleinzoon Senn, wilde ik oppas oma zijn.
Senn kwam dan aan het einde van de middag en sliep ook bij ons. Zo begon de volgende oppas dag rustig voor oma en Senn én hadden papa en mama ook even een avondje voor elkaar.
Mijn hele levenlang speelt mijn lijf, mijn gezondheid, mijn gewicht, veel ziekzijn, een grote en zeer bepalende rol.
Lees meer...

21e column: Pasen, het Christusfeest

Pasen associëren de meeste mensen tegenwoordig met gekleurde eieren, de paashaas en vrije dagen.
Waarom het paasfeest zo belangrijk is, dat het officiële feestdagen zijn, is de meesten onbekend. Waarover gaat het paasfeest nu daadwerkelijk?
Over het meest essentiële in ons bestaan; bevrijding van ons rad van karma.

Jezus is geboren op onze aarde en heeft als taak op zich genomen, om zich te ontwikkelen tot een zeer bijzonder mens, een verlicht Mens. Hij heeft met zijn lijden en zijn dood óns karma op zich genomen en door zijn dienstbaarheid zichzelf bevrijdt van zijn lagere ego. Zo werd hij een zuiver kanaal als bevrijd en verlicht mens.
Een doorgeefluik ,voor de eerste energie ooit uit de Bron ontsprongen: de Christus energie; puur licht en zuivere liefde.
Hij is ons de weg voorgegaan, om onszelf te bevrijden van ons lagere ego.
Daarmee kunnen wij óók een verlicht zuiver en liefdevol mens worden. Zo kunnen wij ons bevrijden van ons eigen rad van karma. Wat betekent dat eigenlijk rad van karma?
Lees meer...

20e column: Engelen en carnaval

In ons mooie zuiden is het deze maand weer carnaval. Het feest van verkleden en schminken, van gek doen.
Carnaval is oorspronkelijk bedoeld als aanloop naar veertig dagen vastentijd. Als herinnering aan Jezus die veertig dagen in de woestijn leefde om zich voor te bereiden op zijn lijdensweg en uiteindelijk de Christus te worden. Via Zijn Hart is de Christusenergie als een zon vrijgekomen voor ons allen, niemand uitgezonderd.
Net voor de vastentijd en het Paasfeest mocht je nog even uit de band springen, carnaval vieren. Lees meer...

19e column: Kerst en engelen

Kerst en engelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Volgens de oude geschriften werd de komst van Jezus naar de aarde, door een engel aangekondigd. En zo ontmoeten we, door de hele geschiedenis van het leven van Jezus heen, altijd een of andere engel.

“Wat is nu eigenlijk een engel”, wordt mij vaak gevraagd.
Mijn Begeleiders gaven daarop dit antwoord: “een engel is een manifestatie van de energie van God de Vader en de Moeder. Een engel is nooit een mens geweest en een mens zal nooit een engel worden. De mens heeft een ander ontwikkelingspad. Een engel is door God zelf geschapen en draagt enkel Zijn energie in zich en kent geen andere bewustzijnsstaat dan dienstbaarheid aan de Bron en al wat leeft. Waarbij de mens het centrum van het Godsplan is en engelen aan de mens zijn toegewezen door God persoonlijk. Zoveel houden de Vader en de Moeder van de mens.” Lees meer...

18e column: De miljardair en de engel

Op mijn dag agenda staat een paragnostisch consult. Ik haal een jonge man op in de wachtkamer en samen met een begeleider, komt hij binnen in mijn praktijkruimte. Hij stelt de ander voor als zijn persoonlijke assistent en of die erbij mag zijn. Geen probleem. Ik laat ze beiden aarden en openstellen voor mij en mijn Begeleiders. De man is helemaal afgesloten en ik zie en voel als ik mij op hem instel, alleen maar verdriet en pijn. Mij overspoelt een enorm gevoel van onmacht in gevecht met macht. Maar de onmacht overheerst. Ik spreek dit uit en de man kijkt mij verbijsterd aan. Dan vraagt hij zijn assistent die ijverig notuleert, om in de wachtkamer op hem te wachten.
Lees meer...