De Spirituele Doop is bedoeld voor babys, kinderen en ook volwassenen die d.m.v. deze plechtigheid worden toegewijd aan God-Vader-Moeder en de Engelen ter ondersteuning op hun levenspad.

Deze krachtige en belangrijke ceremonie biedt bescherming en hulp in spirituele groei.
Dopen is letterlijk: OPNIEUW BEGINNEN MET ZEGEN. Nieuw positief karma.
UNIEK: iedere ceremonie is uniek en op maat gemaakt. Carina maakt gebruik van o.a. numerologie en berekent de juiste datum, wat uw persoonlijkheids- en wezensgetallen zijn, wat uw  naam betekent en legt ook uit wat dit allemaal betekent.

U ontvangt als aandenken en bewijs van deze doopplechtigheid een mooie oorkonde.
U kunt kiezen tussen een besloten doopplechtigheid of een plechtigheid met uw gasten.
Deze plechtigheid duurt gemiddeld anderhalf uur op een door u te kiezen geschikte locatie, binnen de grenzen van Limburg.
De ceremonie kan ook plaatsvinden in de tempelruimte van de Orde in Merkelbeek.

De kosten van dit prachtige ritueel, inclusief voorbereidend gesprek, over deze spirituele doop én alle voorbereidingen én alle benodigde materialen, bedragen incl.21% BTW € 275.-
(exclusief reiskosten a 20 eurocent p/km).
Er gaat een gedeelte van dit bedrag naar Stichting Engelenwerk

Belangrijk:
Aan de doopplechtigheid, gaat ruim van te voren eerst een uitgebreid gesprek met Carina vooraf.
De kosten van dit gesprek bedragen € 75.-
Indien u hierna besluit tot de plechtigheid, worden deze gesprekskosten in mindering van het totaal bedrag van € 275.- gebracht en is het restbedrag dan nog € 200.- welke van te voren te voldoen is.

Aanmelding en informatie:

e-mail: stichting-engelenwerk@live.nl
of:
info@praktijk-natuurgeneeswijzen-zelfbewustzijn.nl
tel.nr. 0031-(0) 46-442 5355

Zie hier foto 's van een doop. Zie voor meerdere foto's het foto album.